Wrap met gegrilde eend

Nodig: 2 eendenborstfilets, elk ongeveer 100 gram

Marinade: 1/2 ti Chinees vijfkruiden- poeder, 2 kleine zachte volkoren, tortilla’s, 1/2 theelepel szechuanpeper, 1 el hoisinsaus gemalen 1 lente-uitje, in dunne 1 el arachideolie reepjes zout 5 cm komkommer, ontdaan van zaadjes, in dunne reepjes

1 Kerf de eendenborstfilets in met een klein scherp mes en leg ze in een schaal. Meng de ingrediënten voor de marinade en wrijf de filets ermee in. Marineer het vlees minstens 1 uur of een nacht in de koelkast. 2 Verwarm de oven voor op 190 °C. Leg de filets in een braadslee, lepel de marinade erover en rooster ze 35 min., of tot ze gaar zijn; keer ze éénmaal. Laat ze 5 min. rusten en snijd ze in zeer dunne reepjes. 3 Verwarm de tortilla’s en strijk de hoisinsaus erop. Leg de reepjes eend in het midden en leg het lente-uitje en de komkommer erop. Rol de tortilla’s op.

VOOR 2 PERSONEN 18 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s