Runderburgers op Portobellomuffins

Nodig: 225 gram mager rundervlees-gehakt, 2 dikke plakken tomaat, 1 grote teen knoflook, geperst, 2 slablaadjes, 1 tl gedroogde oregano

Dressing van roquefort: versgemalen zwarte peper, 1 el extra vergine olijfolie en zout, 1 el haivanaise, 2 grote portobello’s,s 25 gram roquefort, 2 ei olijfolie verkruimeld 2 el witte wijn
1 Meng het gehakt, de knoflook, oregano en flink wat peper en zout in een kom. Vorm twee burgers, dek ze af en zet ze 30 min. in de koelkast. 2 Maak de dressing: meng de ingrediënten in een kom. 3 Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de portobello’s op een stuk folie dat groot genoeg is om een pakketje te vormen. Sprenkel de wijn en de helft van de olie erover. Strooi er peper en zout over. Vouw de pakketjes dicht, leg ze op een bakplaat en bak ze 20 min. of tot de portobello’s zacht zijn. 4 Verhit intussen rest van de olie en bak de burgers 4 min. r kant op middelhoog vuur. 5 Leg een porto lto op elk bord, leg er een plak tomaat, een blaadje en een burger op. Sprenkel hier de roquefortdressing over en serveer.
OR 2 P 2 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON

Runderburgers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s