Perzik uit de oven

Nodig: 1 el havermout, 1 tl fructose, 1 el zonnebloempitten, 2 net rijpe perziken, fijngehakt gehalveerd, ontpit 1/2 tl gemalen kaneel
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de havermout, zonnebloempitten, kaneel en fructose. Strooi het mengsel over de perzikhelften. 2 Leg de perzikhelften in een ovenschaal. Schenk wat water in de schaal, zodat de perziken niet uitdrogen. Bak de perzikhelften 15-20 min., of tot de bovenkant licht krokant en het fruit zacht is.
VOOR 2 PERSONEN 18 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON

Perzik uit de oven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s