Gerookte schelvis met bieslookroomsaus

Nodig: 2 gerookte schelvisfilets, elk ongeveer 175 g tl dijonmosterd, 2 el geknipt vers bieslook, ontveld plus extra voor de 50 ml melk, garnering, 1 dl slagroom versgemalen zwarte peper 10 g boter

1 Leg de visfilets in een braadpan. Schenk de melk en de helft van de slagroom erop. Breng het geheel aan de kook en pocheer de filets 8-12 min., afhankelijk van de dikte; lepel af en toe de room erover. 2 Neem de filets met een visschep voorzichtig uit de pan en zet ze apart. Voeg de resterende room, boter, mosterd en het bieslook toe aan het pocheervocht en laat de saus sudderen tot hij iets ingekookt is. Voeg peper toe. 3 Leg de filets op twee borden, schenk de saus erover en garneer met het bieslook.

VOOR 2 PERSONEN 5 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s